Stukadoor Almere

Heeft u een nieuwbouw of bestaande woning in Almere? En wilt uw muren of plafonds laten voorzien van stucwerk door een betaalbare stukadoor?

In onze jongste provincie hebben wij bij veel inwoners de woning mogen stukadoren. U heeft veel voordelen als u uw stucwerk aan ons uitbesteed. Een Almeerse stukadoor heeft namelijk al vaker muren en plafonds in soortgelijke woningen gestuct. U kunt ons bedrijf inhuren voor al uw stucwerk in Almere.

De Stuc-Kampioen werkt alleen met gediplomeerde stukadoors, zij gebruiken het beste materiaal en beheersen alle stuctechnieken.

Van het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten tot een strakke muur in betonlook, alles is bij ons mogelijk.

glad pleisterwerk muren

Stukadoor Almere

Heeft u onlangs een woning betrokken in Almere en u bent op zoek naar een betrouwbare stukadoor die concurrerende prijzen in rekening brengt en al uw wensen op stucgebied kan realiseren?

Dan bent u uiteraard benieuwd welke werkzaamheden wij kunnen verzorgen.

Onze werkzaamheden bestaan uit;

 • Muren behang klaar maken.
 • Sierlijsten en ornamenten.
 • Spachtelputz.
 • Sierpleisterwerk.
 • Schuurwerk op wanden en plafonds.
 • Cement gebonden wandwerk.
 • Spack spuitwerk.

U leest het, afhankelijk van uw smaak is er ontzettend veel mogelijk. U bereikt niet alleen een sterke visuele verandering door het laten stucen van uw woning maar ook de geluid- en brandwerendheid wordt verhoogd.

Bovendien heeft de nieuwe stuclaag een vocht regulerende werking.

Op onze site staan foto’s die u mogelijk inspireren, zoals eerder gezegd de mogelijkheden zijn talrijk.

Snel een prijsindicatie?

Prijzen stukadoor Almere

Wij adviseren u voordat u uw keuze maakt voor een stukadoor, prijzen van stucwerk in uw regio te vergelijken. U kunt bij de verschillende bedrijven offertes aanvragen.

U heeft overigens al prijsvoordeel als u een Almeerse stukadoor inhuurt. Denkt u aan de reistijd die niet lang in beslag zal nemen. Door verschillende offertes aan te vragen kunt onder andere op prijs vergelijken.

Vraag alleen offerte aan bij een bedrijf met het NOA logo. Dit logo is namelijk niet voor ieder stukadoorsbedrijf weggelegd.

Het hanteren en voeren van dit logo betekent dat het een gediplomeerd stukadoorsbedrijf is. Naast vakkundig en keurig werk afleveren zijn er nog een aantal andere eisen waaraan moet worden voldaan.

Zowel de vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond adviseren dan ook om met een bedrijf in zee te  gaan dat het NOA-logo hanteert. Garantie over het uitgevoerde werk is bijvoorbeeld een hele belangrijke.

Denkt u hier aan als u offertes gaat aanvragen en vergelijken.

Stukadoor Almere contact

Via ons online offerte formulier, dat u hier aantreft, kunt u al uw vragen stellen en uw wensen aangeven.

Hoe uitvoeriger u ons informeert, des te beter stelt u ons in de gelegenheid een offerte op te maken.

Denkt u hierbij aan de huidige situatie (wat zit er nu op de muren en plafonds), de afmetingen en waar maakt u een keuze voor.

Als u zelf nog niet helemaal weet waar uw gedachten naar uitgaan dan adviseren wij u uiteraard graag. Wij hopen u in ieder geval snel als nieuwe klant te mogen begroeten.

Prijzen stucwerk Almere

Om snel achter een prijsopgave te komen hebben wij een online offerteformulier ontwikkeld.

Wij staan voor kwaliteit en daarom werken wij alleen met de beste materialen voor de mooiste en beste afwerking.

De Stuc-Kampioen uit Almere beschikt over jarenlange ervaring. Dit is terug te zien in het eindresultaat. Surft u over onze site, de foto’s geven u een goede indruk van onze werkzaamheden.

Overigens blijft het lage btw-tarief van 6% voor woningen ouder dan 2 jaar ook na 1 juli 2015 van kracht. Dit is van toepassing op;

 • Schilderen.
 • Stukadoren.
 • Isoleren.
 • Behangen.

Geef uw wensen aan op ons online offerte formulier en binnen uiterlijk 2 werkdagen ontvangt u onze offerte in uw mailbox.

Snel een prijsindicatie?

Stuc-Kampioen
Stuc-Kampioen
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!