Disclaimer

De Stuc-Kampioen kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gehouden over de inhoud van deze website. De inhoud van onze website en de content is gebaseerd op onze jarenlange ervaring in de stukadoors branche.

De informatie die wij verstrekken is daarom naar ons weten goed te gebruiken als u meer wilt leren over stucwerk en verdere af werkzaamheden.

Uw gegevens zijn veilig

Mocht u uw gegevens invullen zullen wij hier uiterst discreet mee omgaan. Mochten de werkzaamheden niet in onze planning passen dan zullen wij de aanvraag maar naar een erkende partij doorsturen zodat u alsnog een offerte ontvangt voor uw stucwerk.

Stuc-Kampioen garandeert noch ondersteuning voor de bezoeker die zelf deze werkzaamheden wil gaan uitvoeren. Wij raden u dan ook ten alle tijden aan om meer informatie te gaan verstreken bij meerdere bedrijven.

Alle informatie op deze website word regelmatig aangevuld of aangepast. De Stuc-Kampioen behoud zich het recht dan ook voor om eventuele veranderingen of wijzigingen met onmiddellijke ingang kennis te geven.

Snel een prijsindicatie?

Stuc-Kampioen
Stuc-Kampioen
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!