Stukadoor offerte

U bent op zoek geraakt naar een stukadoor die voordelig stucwerk voor u aan kan brengen in uw nieuwbouwhuis of bestaande kluswoning? Vergelijk onze offerte met die van onze concurrenten en u zult zien dat wij ten alle tijden de scherpste prijs aanbieden.

Op deze pagina kunt u alles lezen over hoe een stukadoor offerte is opgebouwd en geven wij ook nog eens tips om te besparen op de prijs.

Stukadoor: welke prijs kunt u verwachten in uw offerte?

U bent van plan een stukadoor in te gaan schakelen om uw nieuwbouw of bestaande woning weer een frisse blik te gaan geven.Dan is het uiteraard verstandig om eerst een stukadoor offerte aan te gaan vragen. Als u de offerte voor stucwerk ontvangen heeft dan ziet u meteen de prijs staan.

Al dagen lang zit u met de vraag “wat gaat het kosten” Maar u wilt de prijs van een stukadoor offerte wel kunnen begrijpen natuurlijk? Wij raden u dan ook aan u zelf eerst te gaan verdiepen in de gemiddelde prijzen van een stukadoor zodat als de stucwerk offerte binnen komt u precies weet waar het over gaat.Hieronder geven wij een kleine opsomming van de gemiddelde kosten van stucwerk.

Afwerking stukadoor Gemiddelde prijzen per m2
Spackspuiten €  7 tot €    12
Plafond stucen €  8 tot €    20
Schilder klaar stucen €  7 tot €    18
Latexverf spuiten €  6 tot €    12
Sierpleister €  12 tot €  18
Behangklaar maken €  5 tot €    14

Zoals u hierboven kunt zien willen de prijzen nog al uit een lopen. Dit komt door de verschillende soorten stucwerk die er op de markt zijn. Als u goedkoop stucwerk wilt dan is spackspuiten een van de betaalbare vormen van stucen. De stukadoor gebruikt hiervoor een spackmachine waardoor het materiaal zeer snel wordt aangebracht op de muren en de plafonds.

Andere soorten van stucwerk zoals het schilderklaar stucen liggen de m2 prijzen veel hoger. Dit komt omdat er veel arbeid- intensiever gewerkt word door de stukadoor.

stucwerk offerte

Snel een prijsindicatie?

Bespaar op de kosten en vergelijk!

Als u exact een prijs voor het stucwerk wilt ontvangen dan hangt de eind prijs van verschillende factoren af. Ook willen verschillende stukadoorsbedrijven andere prijzen berekenen voor de zelfde afwerking. Zo kan het zijn dat de ene stukadoor 18 euro per m2 vraagt voor het aanbrengen van glad stucwerk op uw wanden en de andere 12 euro per m2.

U moet zich bedenken dat als u ruim 100 m2 wilt laten stucen dat hier een prijsverschil in zit van 500,- euro.

Voordat u teveel gaat betalen is het dus verstandig hier en daar een stukadoor offerte aan te vragen en de kosten van een stukadoor te gaan vergelijken.Hoe u dat moet doen? Lees snel verder…

Hoe doet u dat?

Uiteraard wilt u besparen op stucwerk maar hoe kunt u dit het beste doen? Wij van de Stuc-Kampioen hebben hier iets op gevonden! Online uw offerte aanvragen en binnen 2 minuten een prijs ontvangen in uw mailbox. Door hier te klikken komt u terecht bij het offerte formulier.

U kunt gerust alle gegevens invullen en de oppervlakte en soort afwerking die u graag wilt hebben op uw muren of plafonds. Het automatische systeem berekend de de prijzen en stuurt deze meteen naar u toe. Hoe makkelijk kan het zijn?

stukadoor offerte vergelijken

Onderdelen van de stukadoor offerte

Onze stukadoor offerte geeft u alle informatie over de stuc klus. Neem de offerte rustig door en let op de volgende aspecten.

  • De prijs: Een van de belangrijkste onderdelen is natuurlijk de prijs van het stucwerk. Let goed op de prijs die in de stukadoor offerte staat en controleer wat voor werkzaamheden hier wel en niet bij zitten.Ook is het belangrijk dat u let op de eventuele extra kosten zoals het huren van een steiger enz. Mocht u woning ouder zijn dan 2 jaar dan betaalt u maar 6% btw in plaats van 21% btw.
  • Verrichte werkzaamheden: In de offerte staan de werkzaamheden die de stukadoor gaat verrichten voor het aangegeven bedrag.Ook moet worden vermeld welk soort stucwerk er word aangebracht en wat de ondergronden zijn. Hoe beter de stukadoor dit omschrijft hoe minder kans er is dat er misverstanden komen tussen u en de stukadoor.
  • Planning van het werk: Op welke datum gaat de stukadoor de klus beginnen en op welke datum wordt het stucwerk opgeleverd?
  • Garantie op het werk: Als u een professionele stukadoor gaat inschakelen mag u natuurlijk wel kwaliteit verwachten. Natuurlijk gebeuren er ook wel onvoorziene gebreken wat uiteraard erg vervelend kan zijn. Let daarom goed op wat voor garantie de stukadoors bieden en of eventuele schade kosteloos hersteld wordt. De normale garantie voorwaarden zijn 5 jaar op het binnen stucwerk en 3 jaar op het buiten stucwerk.

offerte

Zoek een voordelige stukadoor

Niet alle stukadoors zijn dus even voordelig.Wilt u weten hoe voordelig wij zijn? Dan is het misschien wel tijd de volgende stap te ondernemen het aanvragen van een geheel vrijblijvende stucwerk offerte.

Kies nooit meteen voor de eerste beste stukadoor die u tegen komt maar vergelijk een paar offertes met elkaar zodat u nooit de verkeerde beslissing kunt nemen en teveel betaalt voor het stukadoren van u woning. Een goedkope stukadoor kan ook eerste klas vakwerk afleveren met de zelfde kwaliteit als een wat duurdere.

Snel een prijsindicatie?

Stuc-Kampioen
Stuc-Kampioen
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!