Voorbereiding stucwerk

U heeft ons de opdracht gegeven om het stucwerk uit te laten voeren. Wij vragen u dan een aantal voorbereidingen te treffen voor dat wij beginnen met de werkzaamheden. Dit scheelt niet alleen in de kosten maar zo zijn wij ook weer eerder klaar.

1: Allereerst probeert u de radiatoren van de wand af te halen of huur een loodgietersbedrijf hiervoor in. Wilt u niet dat wij hierachter stucen? Dan hoeft u ze niet weg te halen, dan plakken wij de radiatoren gewoon af.

2: Het zou prettig zijn als u de trapleuningen zou kunnen verwijderen (bouten en beugels uitgezonderd) zodat wij mooi stucwerk kunnen leveren.

3: Zorgt u ervoor dat afdekplaatjes en stopcontacten zoveel mogelijk worden verwijderd met uitzondering van het binnenwerk dat plakken wij voor u af.

4: Het zou handig zijn als u zoveel mogelijk deuren kunt weg zetten. Dit hoeft natuurlijk niet met de wc deur.

Als u deze bovenstaande voorzorg maatregelen treft garanderen wij u prachtig stucwerk. Natuurlijk dragen wij zorg voor het afplakken van de ramen, deuren, sanitair en keuken.

Voorbereiding maar ook nazorg.

Om het stucwerk zo lang mogelijk mooi te houden, vragen wij u het volgende te doen: Na onze werkzaamheden moet u goed ventileren en de kachel opstoken tot maximaal 18 graden Celsius.

Als het stucwerk droog oogt, gaat u dan door met verwarmen van de kamer en verhoog de temperatuur 1 a 2 graden per dag. Zo voorkomt u scheurvorming en zal het werk goed uit gaan harden.

Snel een prijsindicatie?

Garantie let op !

Hoewel wij de uiterste zorg aan het stucwerk besteden en daarbij alle fabriek- en materiaal voorschriften toepassen, kan er wel eens scheurvorming ontstaan. Wij zullen in dat geval samen met u naar een geschikte oplossing zoeken.

Wij geven geen garantie op scheurvorming door onderliggend plaatmateriaal zoals gipsplaten en farmacel. Voor verkleuringen door schimmelvorming, verf of stift strepen of iets dergelijks kan helaas geen garantie worden verstrekt.

Mochten er ondanks al onze inspanningen toch nog klachten zijn, dan komen wij graag een keer terug voor herstel.

Stuc-Kampioen
Stuc-Kampioen
Prijs weten?
Binnen 2 min. geregeld!